Προφίλ

Ο Γουσταύος-Ευγένιος Καϊρούς γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης, το Μοντεβιδέο.

Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μέσα από μια σειρά συνεργασιών με εταιρείες κυρίως στον χώρο του λιανικού εμπορίου αλλά και της ναυτιλίας πραγματοποίησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο πεδίο των Πωλήσεων και του Μάρκετινγκ.

Σήμερα μετρά περισσότερα από είκοσι χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον χώρο του Real Estate.

Η διαρκής διάθεση για εκπαίδευση και απόκτηση υψηλής τεχνογνωσίας, η ειλικρίνεια, η εχεμύθεια και η εμπιστοσύνη στον εαυτό του αλλά και τους συνεργάτες του καθώς επίσης και η προσαρμοστικότητα βάσει των συνθηκών που επικρατούν στο ευρύτερο περιβάλλον αποτελούν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά εκείνα που τον διαφοροποιούν.

Στην πολυετή του διαδρομή η θετική του στάση απέναντι στις προκλήσεις της αγοράς του χάρισε βαθιά γνώση του αντικειμένου. Η ικανότητα να ακούει τον συνομιλητή του και να αφουγκράζεται τις ανάγκες του, η αναλυτική σκέψη σε συνδυασμό με την ταχύτητα, την υπευθυνότητα και την αποτελεσματική διαπραγμάτευση διασφαλίζουν την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών μέσα από προτάσεις ολοκληρωμένων λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Μιλά ισπανικά και αγγλικά.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik